Rettelse af svage indstillinger

Sådan rettes svage indstillinger i operativsystemet:

1. Åbn hovedapp-vinduet.
  2. I sektionen Alle funktioner i Kaspersky-appen skal du trykke på sektionen Scanning for svag sikkerhed for at åbne den.
  3. Tryk på en svag indstilling, som du vil rette.

Dette åbner et vindue med beskrivelse af den svage indstilling og råd om, hvordan man retter den.

4. Læs den foreslåede løsning, og tryk på knappen til den.

Android-systemets vindue åbnes.

5. Skift indstillingen som anbefalet.

Hvis du ikke ønsker at rette en svag indstilling, kan du gemme den ved at trykke på . Du kan se listen over skjulte svage indstillinger ved at trykke på hidden_settings_1 i øverste højre hjørne af skærmbilledet.